Vilka kläder ska jag välja?

När det gäller att hitta den perfekta festklänningen finns det några saker du måste tänka på. Det första är att välja en stil som passar din livsstil och det evenemang du ska delta i. Om du ska gå på en formell tillställning vill du välja en mer formell klänning. Om du ska gå till en mer avslappnad tillställning kan du vara lite mer kreativ i ditt klädval. Det andra är att se till att klänningen får dig att se fantastisk ut och känna dig fantastisk! Du ska känna dig säker och vacker när du bär den – du vill ju trots allt vända på huvudet när du går in i rummet!

Att klä sig inför bröllop

Om du är som jag har du ingen aning om hur du ska klä dig för bröllop eller andra viktiga evenemang under dagen. Jag tror alltid att långa klänningar är lämpliga, men jag har haft fel förut. Dagsevenemang kräver andra klädregler och det kan vara förvirrande att veta vad som är tillåtet och vad som inte är tillåtet. Om du ska på bröllop är det bra att tänka på ett par saker. När du deltar i bröllop eller andra dagsevenemang är det viktigt att känna till klädreglerna. För kvinnor är långa klänningar inte tillåtna – du måste bära en kort klänning eller högst en klänning under knäet. Kjolar och byxor är också ett alternativ, men se till att de är tillräckligt klädsamma för tillfället.

Att klä sig inför arbetsevenemang

Om du har blivit inbjuden till ett arbetsevenemang är det första du behöver göra att ta reda på vad klädkoden är. Ibland står det i inbjudan vad du ska ha på dig. Men andra gånger kan det vara mindre tydligt. Ett bra mål är att landa någonstans mellan att vara vacker nog för att presentera dig själv för någon du är kär i, och att kunna se din chef i ögonen. Under höst och vinter är ett bra alternativ ett par läderbyxor och en fin stickad tröja, då är du inte bara bekväm och varm, utan också perfekt klädd för ett företagsevenemang!

Föregående artikel
Nästa artikel

Liknande artiklar

Populära inlägg