Spendera fritiden i en multiarena

Utomhuslek som allra bäst

Ett av mina allra starkaste och bästa minnen från barndomen är på skolrasten när jag och de andra grabbarna sprang ut fort som bara den så att ingen annan skulle hinna före till skolans multiarena. När vi väl var där spelade vi fotboll eller basket hela rasten och stannade oftast kvar ett par timmar efter skolan också. Det var den gamla goda tiden det.

Det är superkul att se att allt fler parker väljer att installera en multiarena som alla barn i området kan leka i. Det är inte bara roligt, det är också jättebra att barnen får springa runt och spela utomhus. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken sport man är intresserad av, på en multiarena är det bara att tuta och köra! Vissa områden håller också i turneringar där barn i närheten får komma och delas upp i lag där alla som deltar får någon sorts pris, oftast lite godis vilket kanske har motsatt verkan på hela grejen, men det är ändå roligt att se barnen ha roligt!

Har du möjlighet att bidra så att det kan installeras en multiarena i ditt område borde du verkligen göra det, det är så roligt!

Liknande artiklar

Populära inlägg