Skönhet & Mode: Bra att veta

Skönhetsprodukter – Tips på vägen

Huden är kroppens största organ, och den förändras ständigt. Hudens åldrande är en naturlig process och styrs av både yttre och inre faktorer, och saker som gener, miljö och livsstil har stor inverkan. Det finns dock sätt att motverka detta. När vi blir äldre blir huden torrare, mindre elastisk och mer benägen att få rynkor. Detta beror på att cellförnyelsen saktar ner och att mindre kollagen och elastin produceras. Hudens förmåga att behålla fukt försämras också. Genom att använda oss av hudprodukter som inte bara fungerar som skönhetsprodukter, utan också bidrar med läkande mineraler kan vi sakta ner hudens åldrande.

Mellan frisörbesöken: vilket schampo ska jag ha?

Det är ingen hemlighet att bra hår börjar med att använda rätt schampo och balsam. Men med så många olika typer av schampo och balsam på marknaden kan det vara svårt att veta vilket som är rätt för dig. Ditt hår är kronan som du aldrig tar av dig. Det är en av de första saker som folk ser när de möter dig och kan säga mycket om din personlighet. Därför är det så viktigt att hitta det bästa schampot och balsamet för din hårtyp!

Men hur väljer du då det bästa schampot och balsam för din hårtyp? Det är en fråga som många ställer sig, men det kan vara svårt att avgöra vad som är den bästa produkten för dig. Olika schampon och balsam är utformade för olika hårtyper, så det är viktigt att hitta rätt. Är du osäker på vilket sorts hår du har är detta något som du kan fråga på ditt nästa besök hos frisören, därefter kan du enkelt hitta ett schampo som passar dig perfekt!

Spabehandling: sätt guldkant på tillvaron

Vad tänker du på när du hör ordet spa? Avkoppling, föryngring och en känsla av välbefinnande är förmodligen det som står högst upp på listan. Och det finns goda skäl till det: spa erbjuder en mängd hälsofördelar. Men vad kan du förvänta dig när du besöker ett? Det är en fråga som många ställer sig innan de bokar en tid. Även om de behandlingar som erbjuds på spa varierar från plats till plats finns det vissa gemensamma nämnare som man kan förvänta sig överlag. Spas erbjuder en mängd olika tjänster som kan hjälpa dig att känna dig uppfriskad och föryngrad.

Föregående artikel
Nästa artikel

Liknande artiklar

Populära inlägg