Rullbanor för lättgods

Rullbanor för lättgods är ett ekonomiskt och effektivt sätt att transportera varor över korta och medellånga sträckor. Med ett rullbanesystem kan fordonen lastas och lossas snabbt och enkelt, utan behov av en lastkaj eller specialutrustning. Forsla lådor, paket, kartonger, brickor och annat på ett smidigt vis.

Rullbanor kan användas för en mängd olika tillämpningar, inklusive tillverkning, montering, förpackning och distribution.

Ett rullbanesystem består vanligtvis av en serie rullar som är monterade på en ram. Rullarna kan vara drivna eller icke-drivna. I drivna rullbanor används motorer för att driva rullarna och de kan användas för att förflytta varor upp eller nerför en lutning. Icke-drivna rullbanor använder gravitationen för att flytta varor nedåt på en lutning.

Rullbanor används ofta tillsammans med andra typer av transportörer, t.ex. bandtransportörer, för att skapa ett komplett transportsystem. De kan också användas som fristående enheter för att transportera lätta varor över korta sträckor.

Föregående artikel
Nästa artikel

Liknande artiklar

Populära inlägg