Rätt dörrmatta är skillnaden mellan en entré och en ENTRÈ

En inredningsdetalj som min fru är BESATT av är mattor. Det är en sak som jag hela mitt liv aldrig riktigt brytt mig speciellt mycket om, det är liksom en sak som jag mest har tyckte varit i vägen. Kommer ihåg när jag var ung och bodde hemma, när jag hade viss kontroll över mitt rum såg ut. Mina föräldrar (Läs mamma) ville ge mig illusionen av att jag möblerade mitt rum själv. Jag kommer ihåg en gång jag och mamma var på IKEA tillsammans.

  • Åh vilken fin matta, ska du inte ha den på ditt rum?
  • Nej
  • Men vi köper den ifall du ångrar dig
  • Jag kommer inte ångra mig
  • Men vi köper den UT I FALL ATT
  • OK

Sedan en helg när jag var borta så låg mattjäveln på rummet, under ett bord dessutom. Strategiskt utplacerad för att jag skulle tycka det vore för jobbigt att ta bort den, och låta den ligga kvar.

Vilket jag så klart inte brydde mig tillräckligt mycket om för att göra. WELL PLAYED MAMMA.

I vilket fall som så måste jag ändå erkänna nu när man blivit lite äldre att det är lite trevligt med mattor (säg inget till min fru). Vi köpte hem lite mattor under black friday från Mattadirekt.se och jag får väl erkänna att mattorna lyfta känslan i rummen, speciellt nöjd är jag med vår nya dörrmatta (igen säg inget).

Så nu tänker jag att vi inte behöver köpa nya mattor på några år. Säkert på att min fru tänker annorlunda…

Liknande artiklar

Populära inlägg