Lär dig om 3D Microblading och botox

Var är microblading?

Microblading är en populär form av tatuering som skapar små, men detaljerade ögonbryn. Precisionen och detaljerna gör det till ett utmärkt alternativ för dem som vill ha mer sofistikerade drag än bara permanenta markeringslinjer på huden!

Vad innebär microblading?

Denna teknik innebär att man använder små, handhållna instrument som skapar en liknande design på ditt öga. Slutresultatet är vackert och kan hålla i flera år utan problem!

Fördelar med 3D Microblading

3D microblading är en kreativ och form av hårborttagning som skapar djup i dina ögonbryn. Det ser likadant ut, men inte likadant som du tror när du tittar på tv eller läser tidningar – det är faktiskt helt fantastiskt! Denna process tar vanligtvis omkring en timme beroende på var vi behöver dem gjorda (troligtvis mindre). Det finns vissa fördelar med 3d MicroBlading jämfört med andra typer, t.ex. att man kan skapa vilken form som helst utan begränsning – till skillnad från laserbehandlingar som begränsar hur mycket de kan höja/sänka varje dag på grund av sina egna riktlinjer om säkerhetsåtgärder osv.)

Botox behandling

Vad är botox

Botox är en behandling som fungerar för att förebygga rynkor, släta ut huden och musklerna för bättre elasticitet. Botulinumtoxininjektion har använts av sjukvårdspersonal runt om i världen som ett effektivt sätt att minska ansiktsrynkor eller kråkfötter som orsakas av att man ler för mycket – vilket kan leda till att du ser mer ungdomlig ut!

Lär dig allt om botox

Botox utbildning – Botox Introduction är ett måste för alla estetiker som vill förbättra sina färdigheter och tjäna mer pengar.
Det bästa sättet som jag har hittat för att bli bättre på botox är de kurser som erbjuds av min lokala skönhetsskola! Det finns sådan bra vägledning från erfarna instruktörer som kan svara på alla dina frågor om hur det fungerar eller vilka procedurer som bör göras med injektioner under vissa förhållanden – det är verkligen värt att ta en i beaktande om du planerar att få några snart eftersom det kommer sannolikt aldrig mer att stöta på en annan klass helt som dessa när du arbetar bland kunder varje dag

Liknande artiklar

Populära inlägg