Kläder som håller för bus och miljö

Att bli förälder är som att en helt ny värld uppenbarar sig, något som får en att tänka om på mycket och som ställer en inför nya utmaningar. Kan säga att som nybliven pappa var där mycket som jag inte tänkte på som jag nu behövde fixa, som det här med kläder. Aldrig förr i mitt liv har jag behövt tänka på kläder till någon annan än mig själv. Nu ska jag helt plötsligt tänka på kläder till mina barn. Inte bara det, jag måste även tänka på saker som att kläderna ska vara hållbara. Både från min plånboks perspektiv men även för miljön.

Så vad ska man välja? Ja först och främst så kan man satsa på fair trade bomull som dessutom är ekologiskt. Visst det kan kosta lite mer men det är så grymt mycket bättre för miljön, sedan håller det sjukt bra också.

Har precis upptäckt en härlig sida som erbjuder just barnkläder gjorda av ekologiskt bomull. Det finns mer eller mindre allting som barn har på sig där, byxor, tröjor, mössor halsdukar… Det mesta helt enkelt 🙂

Liknande artiklar

Populära inlägg