Kakel till köket – Det perfekta stänkskyddet

Tror alla hemmakockar upplever att det stökas ner och stänker en hel del när man lagar mat i köket. Om ni är något som jag så ska det gärna gå undan, man jobbar med två eller tre moment samtidigt vilket gör att man kanske inte prioriterar att låta bli att skvätta. Vilket så klart leder till att köket ser ut som ett mindre slagfält när man är färdig, vilket leder till att man tänker: ”Helvete jag ska ju städa detta”.

Har man planerat (låååångt) i förväg så har man ett kök fullt inrett med kakel. Det är nämligen en ren dröm att städa jämfört med alternativen. Ta en disktrasa med lite vatten och torka av kaklet, smutsen släpper direkt och du lämnar med ett skinande rent kök igen. Nu kanske jag är lätt partisk eftersom jag själv har valt kakel till kök, hade jag inrett köket på något annat sätt kanske jag hade sagt något annat. Eller…

Liknande artiklar

Populära inlägg