Hemlarm utan abonnemang

Hemlarm från Somfy är en viktig del av din säkerhet och trygghet. Dessa enheter skyddar dig från stöld, inbrott eller andra oönskade besökare genom att slå larm när de känner av rörelse i/på huset! Du kan välja mellan olika typer beroende på hur mycket skydd du behöver – vissa upptäcker bara vissa typer medan andra ljuder i alla fyra riktningar runt husets utsida (även högt upp). Oavsett vilken typ som passar bäst för vilken typ av område som behöver säkras är en sak dock sann: dessa små hjältar vet verkligen hur man ger larm utan att misslyckas så håll dem installerade vid varje ingångspunkt plus någon annanstans i närheten.

Hemlarm som en viktig del av säkerhet

Ett larmsystem för hemmet är en viktig del av din säkerhet och trygghet. När du investerar i en professionellt installerad, myndighetscertifierad övervakningstjänst från experterna på Somfy ser vi till att den är lätt att använda med användbara funktioner som fjärrövervakning, så att du inte behöver oroa dig för att glömma viktiga möten eller lämna kvar personliga tillhörigheter när du går ut!

Olika typer av hemlarm

De olika typerna av hemlarm med kamera är utformade för att ge husägare sinnesfrid. Vissa använder larmsensorer, medan andra kräver fysisk kontakt eller närhet till en aktiv enhet för att aktivera sina system; dessa inkluderarIZZ™-larmsystem med rörelsedetektorer (för dem som inte vill ha falska larm)och integrerade videosäkerhetssystem med kabel som fungerar över långa avstånd med hjälp av IP-nätverksteknik

Larmet via iPhone

Du kan känna dig trygg i ditt eget hem med dessa moderna och prisvärda larm.
Jag rekommenderar att du laddar ner appen på en iPhone, så att du kan aktivera eller avaktivera larmet var du än har tillgång till internet!

Liknande artiklar

Populära inlägg