Handla mattor online med klimatkompenserad frakt

Det börjar bli en del företag online nu som fokuserar helhjärtat på att sälja mattor. Vi har bland annat Mattadirekt, Rugvista och Trendcarpet. Min rekommendation är dock en helt annan hemsida, som dessutom är nystartat. Sidan jag pratar om är Mattfabriken som inte funnits speciellt länge men snabbt gjort ett avtryck online.

Mattfabriken har en väldigt snygg sida som gör det enkelt att få överblick över deras breda sortiment samtidigt som valet blir lättare. Du kan enkelt se både storlekar och färger som erbjuds på de olika modellerna. En sak som jag verkligen gillar är att de ger bra tips och råd kring varje kategori av matta, visste du t.ex. att du kan tvätta en trasmatta med snö? För det visste inte jag.

En annan kul sak är att Mattfabriken dessutom klimatkompenserar 100% av alla frakter. Något som jag tror kan få många att välja dem, då klimatet känns allt viktigare.

Liknande artiklar

Populära inlägg