Förlovningsringar symboliserar kärlek

Förlovningsringar är ett vackert sätt att symbolisera er kärlek och ert engagemang för varandra. Vare sig du handlar efter din egen förlovningsring eller letar efter den perfekta presenten till ett speciellt par, kommer vår kollektion av förlovningsringar säkert att imponera. Från klassiska diamantsolitärringar till moderna ädelstensdesigns har vi en förlovningsring som passar alla smaker.

Få experthjälp

Om du inte är säker på var du ska börja ditt sökande kan du ta en titt på våra 10 bästa förlovningsringar. Vi har samlat några av våra mest populära stilar så att du kan få en uppfattning om vad som finns. Och om du behöver hjälp med att hitta den perfekta ringen finns våra guldsmed alltid till hands för att hjälpa dig.

Vigselringar

En vigselring är en typ av ring som var populär under den viktorianska eran. Den har vanligtvis en stor central sten, ofta en diamant, i ett metallband. Bandet är vanligtvis dekorerat med små stenar eller graveringar och har ibland en spets- eller filigranformad design.

Vigselringar gavs till nära och kära som ett sätt att minnas dem. De bars ofta av änkor som en symbol för deras kärlek och hängivenhet till sina avlidna män. I dag ges vigselringar fortfarande som gåvor, men de ses också som modeaccessoarer. Många människor väljer att bära dem som statement pieces eller för att lägga till en touch av glamour till sin outfit.

Lycka till med shoppingen!Vi hoppas att du hittar den perfekta förlovningsringen och vigselring för din speciella person.

Liknande artiklar

Populära inlägg