Ekologisk tvål – vårda din hud

Tvålens historia är väldig lång. När romarriket föll drog det med sig konsten att tillverka tvålsåpa och Europa klev in i en tid av orenlighet. Tack vare detta klev Europa in i en tid av sjukdom och dålig folkhälsa, något som också senare upprepas. Samtidigt runt 500E.kr hade städer i mellanöstern börjat tillverka tvålar som blev den riktiga grunden för den tvålen vi använder idag. 

Tvål är ett resultat av en kemisk reaktion då fett mixas med natriumhydroxid och vatten.

Ekologisk tvål som är skonsam

Letar du efter en ekologisk tvål som är skonsam för din hud och miljövänlig? Sök inte längre än till vår ekologiska tvål! Vår tvål är tillverkad av ekologiska ingredienser och är fri från starka kemikalier, sulfater och konstgjorda doftämnen. Den är också grymtfri och veganvänlig.

Vår ekologiska tvål är perfekt för dig som letar efter ett naturligt och skonsamt sätt att rengöra din hud. Den lämnar din hud med en ren, mjuk och hälsosam känsla. Den är också utmärkt för känsliga hudtyper.

Det som skiljer vår ekologiska tvål från andra tvålar på marknaden är dess unika formula. Vårt team av experter har formulerat vår tvål för att den ska vara så effektiv som möjligt samtidigt som den är skonsam mot din hud.

Ekologisk tvål tillverkad med helt naturlig formel

Vår ekologisk tvål är tillverkad med en helt naturlig formel som innehåller sheasmör, jojobaolja och lavendelolja. Dessa viktiga ingredienser arbetar tillsammans för att återfukta och skydda din hud. Resultatet blir en mjuk och smidig hy som känns uppfriskad och förnyad.

Dessutom är vår ekologiska tvål mild nog för daglig användning. Du kan känna dig trygg med att använda den i ansiktet, på kroppen och på händerna i vetskap om att den inte kommer att ta bort dina naturliga oljor eller orsaka någon irritation.

Föregående artikel
Nästa artikel

Liknande artiklar

Populära inlägg