Attefallshus – ett perfekt mindre boende

Vad tycker du om ett mindre boende som är tillräckligt rymligt för att du skall trivas och må bra.

Bygg ett attefallshus som semesterhem

Ge dina nära och kära en mysig semesterresa i sommar genom att bygga deras eget personliga semesterhem eller attefallshus. Med hjälp av proffs kan du bygga ett på ganska kort tid!
Sommaren närmar sig med stormsteg vilket innebär att folk börjar leta efter hus som gåvor eller kanske till och med för sig själva; men du behöver inte oroa dig om du inte vill ha något alltför stort eftersom dessa moderna underverk är utrustade med alla bekvämligheter.

Även för nybörjare

För många människor är tanken på att bygga sitt eget attefallshus ny. Att bygga ett litet ställe att tillbringa tid på under vinter- eller sommarlovet kan tyckas skrämmande, men det är inte alltför mycket arbete inblandat, och du kanske upptäcker att en alldeles egen utflykt kommer att göra alla de långa nätterna i skolan värda det!
Det bästa sättet för nybörjare som precis har börjat med det här projektet är att ta sig an något enkelt som att lägga till takkupor på ett befintligt skjultak (eller ännu bättre: omvandla ett sådant till användbart utrymme). Du lär dig färdigheter som konstruktion av bärande väggar, vilket hjälper när du senare tar dig an större projekt; att träna dig själv på att gå uppför trappor utan att oroa dig för ojämnheter – dessa tips kommer direkt från erfarenhet.

Att bygga ett attefallshus upp till 30 kvm är ett utmärkt sätt för människor som behöver mer kvadratmeter intill sitt hem. Du kan använda det här utrymmet som antingen extra boende eller arbetsområde, och det är perfekt om du har begränsad räckvidd från dina egna personliga kvarter på grund av smala korridorer.

Bygg även ett förråd bredvid

Behöver du en plats att förvara alla de saker du inte använder regelbundet? Nu har du chansen med det här förrådet! Det är perfekt för att förvara saker som vinterkläder, arbetsuniformer eller till och med leksaker när de blir för stora. Det bifogade badrummet ger tillräckligt med utrymme för att inte bara lagra utan också torka dessa våta artiklar innan de lagras bort på ett säkert sätt så att det inte kommer att växa någon mögel i några lådor ikväll eftersom vi går ut – permanenta fixturer ingår också om det behövs – fråga mig bara hur?!

Förvaringsrum för alla saker man inte behöver

Bygg ett förråd som förvaringsrum som är perfekt för alla de extra saker du inte behöver men som du aldrig kan få plats med i ditt nuvarande boende. Du kommer att kunna förvara allt från gamla kläder och skor, filtar eller kuddar – till och med leksaker! Det skulle också bli en utmärkt konstateljé om den målades i mörka färger med några ljusa ytor framtagna under varje bit så att de är lätta att se när de staplas på varandra (eller inte).
Oavsett vilken typ av byggmaterial som behövs är detta projekt enkelt eftersom det inte är mycket arbete inblandat förutom att använda betongblock som grundmurar som vanligtvis kommer färdiga byggda åtminstone på bredden.

Föregående artikel
Nästa artikel

Liknande artiklar

Populära inlägg