Adventskalender 2022

Advent är enligt oss en av de mysigaste tiderna på året med alla lampor, tända ljus och förberedelser. Något som gör tiden ännu bättre är en adventskalender och tro det eller ej men det börjar bli dags att kika in vilken du vill köpa i år. Många är eftertraktade och säljer slut långt innan november månad. Oavsett om du älskar smink, kaffe, choklad eller hudvård så finns de många olika kalendrar att välja bland och känslan när man varje dag får öppna en lucka och bygga på känslan inför julen.

Idag finns det en rad olika varianter så vi är säkra på att du kommer hitta en du vill ha.

  • Klassiker är de adventskalendrar som innehåller något ätbart i form av choklad, lakrits, chilli eller godis. Vi har till med sett versioner med gröt och müsli.
  • Det har även börjat dyka upp en liknande variant men som innehåller någon form av dricka. Många går på det traditionella och har en kalender med te eller kaffe men för dem som vill ha något annat finns det varianter med Prosseco, öl, Baileys.
  • Åh vad vore julen utan magi? Harry Potter filmerna har en rad scener med jultemat och många av mina kompisar passar på att se om filmerna just kring jul för att de passar så bra in i julkänslan. Detta har man tagit ett steg längre och idag finns det en rad kalendrar med Harry Potter innehåll. Allt ifrån Funko Pop figurer, LEGO minifigurer till magiska produkter.  
  • För den som inte vill ha något man äter och dricker finns det kalendrar som innehåller pussel, doftljus eller pyssel.
  • Ytterligare en klassiker som brukar vara populära är alla smink och hudvårds kalendrar. Vissa innehåller enbart smink eller hudvård och några har blandat så du får lite av varje.

Som du märker så finns de en rad olika att välja på så bestäm dig för vilken stort du vill ha och kolla sen upp vilka märken som har sina egna kalendrar. Varför inte rikta in dig på någon av dina favorit sminkmärken och fyll på i sminkväskan eller din favoritchoklad och njut av en pralin varje dag fram till julafton.

Föregående artikel
Nästa artikel

Liknande artiklar

Populära inlägg